En dejlig proces sikrede pasningsgarantien i Egedal Kommune

Den grønne kommune, Egedal Kommune er et hastigt vækstområde, beliggende ca. 30 km fra København. Kommunen har en rigtig god infrastruktur, der med en ny motorvej og stabile togforbindelser, gør det let at komme til og fra hovedstaden.

Fordelen ved at være en ”fjernforstad” til København, er bl.a. lavere huspriser og mange grønne områder. Det tiltrækker unge familier, der ofte kommer med et barn i hånden og et barn på vej.
Netop den vækst og de mange nye børnefamilier stiller krav til kommunen når talen falder på pasningsgaranti. Pasningsgarantien betyder, at kommunen er forpligtet til at anvise et alderssvarende pasningstilbud til børn fra de er 6 måneder til de starter i skole.

Børnehuset Junglen i Egedal Kommune havde i den forbindelse akut behov for mere plads. Christine Hoff, arkitekt MM og projektleder ved Egedal Kommune, kontaktede derfor tre virksomheder der kunne levere kvalitetsmoduler og pavilloner,
herunder Algeco.

Da både pris og hurtig levering var vigtige krav, var Algeco det åbenlyse valg, og den 3. januar 2022 stod pavillonerne klar som aftalt. Den hurtige og effektive proces startede i september 2021, da Christine Hoff kontaktede Algeco og den 7. januar 2022 flyttede børnene ind i de nye lokaler.

Christine Hoff beskriver hele processen, som ”en dejlig proces med en mild kommunikation”, Børnehuset Junglen i Egedal Kommune at en aftale var en aftale, og at der var dialog undervejs, hvor hun oplevede, at Algeco var lydhør. Indgangsforholdene blev f.eks. ændret fra trærampe til flisebelægning, som er en mere holdbar løsning for børnehuset.

Vil du vide mere? Så kontakt os her