Hvorfor vælge Algeco?

Uanset om du har brug for en midlertidig planteskole, midlertidig indkvartering af personale, en pavillon eller andre smarte rum- og opbevaringsløsninger til dit projekt, leverer vi hurtigt, omkostningseffektivt og skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder både salg og udlejning af modulbygninger og pavilloner, og tusinder af kunder bruger vores løsninger. Det er nemt at købe eller leje vores produkter: Kontakt din nærmeste Algeco-sælger, så hjælper vi dig. 

Modulære bygninger kræver mindre energi at producere end permanente bygninger, og ressourcerne udnyttes bedre end med traditionelle byggemetoder. Dette hjælper med at mindske projektets klimafodaftryk. Modulerne og enhederne bruges flere gange og har en lang levetid. Derudover arbejder vi for reduceret brug af plastik, og vi arbejder løbende med at udvikle grønne, innovative løsninger. 

Vi leverer præcist og samler hurtigt og effektivt, og vi adskiller og afhenter, når projektet er afsluttet. Vi kender og følger alle krav til modulære bygninger og leverer effektive løsninger, der opfylder disse krav. 

Hvis du har brug for hjælp til noget, opretter vi og hjælper, selv efter installationen er afsluttet. Vi besvarer spørgsmål hurtigt og tager os af eventuelle problemer, du måtte have. 

Algeco er en del af Modulaire Group, verdens førende modulære byggefirma, hvilket betyder, at vi har adgang til ressourcer, udstyr, ekspertise og erfaring globalt.

250 000

enheder

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter i hele Norden, over 20.000 tilgængelige enheder.

25

lande

Global tilstedeværelse og lokal ekspertise. 

4000

ansatte

Få hurtigt svar og fremragende kundeservice.

Fordele for dig


Komplette løsninger
Vi har stor tilgængelighed og høj leveringskapacitet på vores moduler, og vi leverer alt hvad du har brug for til projektet - vi kalder det 360 graders service.


Ægte værdi
Vi udvikler hurtige og omkostningseffektive koncepter, der opfylder både vores kunders og lovgivningsmæssige krav. Du vælger, om du vil leje, lease eller købe.


Stort udvalg
Du får præcis det, du har brug for - hvad enten det er unikke og skræddersyede løsninger eller standardløsninger.