Unikt modulkoncept på vej på markedet

Algeco stræber efter at være på forkant med sikkerhed, ESG og produktudvikling. I arbejdet med det nye modulkoncept indgår alle tre områder.
– Vi udvikler ikke bare et nyt modul, men et kundeorienteret helhedskoncept, siger Kjell Ivar Myrvang, Operations Director hos Algeco Nordics.

DET FAKTUM, AT fremtiden er lige så vigtig som nutiden, gennemsyrer alle Algecos aktiviteter. Og den tankegang sætter også sit præg på den store investering, der er under udvikling. Planen er at producere en prototype af det nye, unikke modulkoncept inden årsskiftet, som så kommer på markedet næste år. 

– Vi skal tilbyde produkter, der er på forkant, når det kommer til energi, miljø og ESG generelt. Nu laver vi et modul, der er tilpasset hele det nordiske marked, siger Kjell Ivar Myrvang. 

DET ER ET produkt, der er særdeles velegnet til skoler, vuggestuer og semi-permanente kontorer. Den skal udbydes til både udlejning og salg. 

– Fremtidige krav til energi og miljø er i fokus. Vi optimerer til det bedst mulige indemiljø, hvor brugeren skal føle sig godt tilpas. Det er ikke bare et nyt modul, men et kundeorienteret helhedskoncept, siger Kjell Ivar og fortsætter: 

– Vi lægger stor vægt på ESG og bæredygtighed i alt, hvad vi laver. Der er stort fokus på genbrug i vores forretning. 

INVESTERINGEN KOMMER også Algeco til gode som leverandør. 

– Vi får større mulighed for at kontrollere og standardisere produktionen, hvilket igen gør os mere omkostningseffektive og konkurrencedygtige på alle niveauer.

Vil du vide mere? Så kontakt os her