Tænk moduler til dit næste skoleprojekt

Børn fortjener de bedst mulige vilkår under deres skolegang. Det får de i moderne modulbygninger, som er nemme at bo i. En perfekt løsning til dem, der leder efter en midlertidig eller permanent bygning til en skole. 

BØRN HAR BRUG for de rette betingelser for at lære, det samme har pædagoger og skolepersonale for at kunne undervise. Vælger du at bygge med moduler, kan du regne med lyse,velisolerede og tilgængelige lokaler, tilpasset både personale og studerendes behov. 

– Vi har leveret skolebygninger i mange år. Mange gange som en midlertidig løsning, men vores moduler fungerer lige så godt at bruge permanent, siger Lars Blomstrøm, salgschef i Algeco. 

ALGECO HAR STOR erfaring med at fremstille og levere skolelokaler. 

De kan bygges på flere niveauer, og du kan regne med at få hjælp og støtte gennem hele processen – fra idé til færdigt byggeri. 

– Vi bestræber os altid på at overgå kundens forventninger. Det gør vi ved dels at tilbyde rigtig gode produkter, dels ved at være tæt på og give de bedste forudsætninger for hvert unikt projekt, siger Lars Blomstrøm. 

Vil du vide mere? Så kontakt os her

5 grunde – derfor du skal vælge moduler 

Hurtig etablering: Det er muligt hurtigt at etablere modulære lokaler. Mens modulerne fremstilles, kan etableringsstedet klargøres, hvilket sparer både tid og ressourcer. 

Fleksible og tilpassede lokaler: Lærere og elever har brug for det rette arbejdsmiljø for at opfylde deres behov på bedste vis. Tilpasning er ekstremt vigtig for at få så meget som muligt ud af den ledige plads. 

Ændrede behov kræver fleksible løsninger: Som det er, ændrer behovet for lokalerne sig. Moduler er nemme at flytte eller omarrangere. Ligeledes hvis du for eksempel skal tilføje eller fjerne klasseværelser over tid. 

Kompetence og erfaring: Algeco har leveret skole- og børnehavelokaler i årtier. Når det er sagt, ved vores projektledere, modulskabere og sælgere, hvad der skal til for at overholde alt fra tekniske forskrifter og arkitektoniske trends til fremtidens behov. 

Fungerer lige så godt midlertidigt som permanent: Moduler er perfekte til brug som midlertidige lokaler. Men faktum er, at flere og flere kommuner og skoleorganisationer ser fordelene ved at bygge permanent med moduler. I dag kræver det et trænet øje at se, hvad der er modulopbygget, og hvad der ikke er.