Spar tid og penge – skab din nye bygning online med Algecos nye innovative satsning

Nu tager det førende modul- og pavillonselskab Algeco endnu et skridt ind i fremtiden. Med det selvudviklede værktøj ”Spacemaker – the tool” kan hvem som helst tegne sin næste børnehave, skole eller sit nye kontor direkte på nettet.
– Nu tilbyder vi muligheden for at lave fuldt færdige tegninger på en meget smidig måde. Det vil lette processen for alle, der planlægger nye midlertidige og fleksible lokaler, siger Mads Blom, direktør for Algeco Denmark.

Med det nye værktøj går virksomheden forrest for modulbyggeriet i Norden. Tilføj en dør, en væg eller et yderligere modul og tilsidst de ønskede møbler. Se derefter hele bygningen fra hvilken som helst vinkel du ønsker i 3D. Derefter kan tegningerne printes med nøjagtige mål og andre detaljer. Algecos nye modulværktøj ”Spacemaker – the tool” gør det muligt for dig selv, gennem et enkelt træk-og-slip-system, at sidde hjemme og skabe din nye bygning. Uden nogen indblanding af nogen ekstern part.

Algeco Denmark er den første af de nordiske divisioner, der lancerer værktøjet. Igennem hele udviklingsprocessen har målet været at skabe et redskab, som skal være så brugervenligt som muligt.
– Det er så enkelt, at alle kan bruge og drage fordel af det – uanset tidligere erfaring og viden. Nu forenkler vi byggeprocessen for alle involverede. Hvis man planlægger rigtigt fra starten, bliver det mere produktivt og frem for alt mere omkostningseffektivt. Noget der betyder, at kunden sparer penge og får den ønskede bygning, og vores dygtige sælgere kun et klik eller en opringning væk, så vi i fællesskab sikre at alle detaljer er på plads, siger Lars Blomstrøm, salgschef for Algeco Denmark.

Udover at være brugervenligt, tilbyder ”Spacemaker – the tool” også muligheden for at visualisere projekter i realtid. Brugerne kan skabe og justere deres tegninger, for derefter straks at se resultatet. Noget, der vil spare både tid og ressourcer. Det er muligt at starte helt fra bunden, men også at basere sig på Algecos standard bygningsmodeller og tilpasse dem til ens egne specifikke behov. Potentialet er stort – ikke mindst for offentlige og statslige kunder samt private investorer.
– De kan nu nemt og hurtigt skabe de ønskede plantegninger for eksempel til den nye skole eller kontorbygning, hvilket giver dem større kontrol over hele processen. Og vi har allerede før lanceringen set værktøjets store muligheder og potentiale, siger Lars Blomstrøm.

Håbet er også, at det vil styrke Algecos allerede tydelige kundefokus yderligere.
– Sandsynligvis giver det os dybere indsigt i kundernes behov og ønsker, hvilket gør det muligt for os at tilbyde flere og endnu mere skræddersyede løsninger. Værktøjet vil også være til stor nytte for arkitekter og bygningskonsulenter, som i deres arbejde hurtigere kan komme frem til de optimale modul- og pavillonløsninger til deres kunder, afslutter Mads Blom.

Start to build here >>>

Spacemaker

For mere information, kontakt venligst:
Mads Blom, mads.blom@algeco.com, +4528140604
Lars Blomstrøm, lars.blomstrom@algeco.com, +4540892566