Mød Frederik - tømrer og tillidsmand 

"Bæredygtighed, samarbejde og kvalitet i genanvendelse" – disse ord kendetegner Frederik Dedenroth Rabens tilgang til sit arbejde.

Med en baggrund som uddannet tømrer og et årti i en anden virksomhed, har 33-årige Frederik Debenroth Raben bevæget sig videre til Algeco sammen med sin trofaste kollega gennem otte år, Jens. Dette skifte markerer ikke kun et nyt kapitel i hans professionelle liv, men også en fortsættelse af et godt samarbejde med en god kollega.

FREDERIK ER MED TIL at sørge for, at hver enkelt pavillon ikke alene genbruges, men også bygges om til nye formål. Konceptet "Loops within Loops" ligger ham nært; det symboliserer Algecos engagement i bæredygtighed, hvor alt, der kan genanvendes, skal genanvendes. Frederik er med til at omdanne pavilloner, der har tjent forskellige formål – fra vuggestuer til kontorer eller skoler – og sikre deres fremtidige færd mod nye formål.

FREDERIKS DAG BEGYNDER tidligt, og hans hverdag på Algeco er alt andet end rutinepræget. Han er som regel den første til at tænde lyset i ’Hubben’ (værkstedet). Han var særligt stolt, da han var med til at hjælpe i en akut situation for fordrevne ukrainere, der havde brug for et sted at bo. Frederik fortæller om denne opgave.

“Vi havde arbejdet i en uges tid på at klargøre 10 moduler, der skulle bruges som vuggestue, men pludselig blev planerne ændret. Og det skulle gå stærkt, fordi der var fordrevne ukrainere, der havde brug for et nyt midlertidigt hjem. I løbet af fire dage blev 20 moduler gjort klar og kørt ud for at byde folk fra Ukraine velkomne i deres eget hjem.

Det er en af de opgaver, man husker. Da pavillonerne kørte ud ad porten, var alle helt stille. Man kunne mærke, at den dag gjorde vi en særlig forskel.”

UDOVER SIT PROFESSIONELLE ansvar er Frederik også tillidsmand – en rolle han værdsætter meget højt. Med erfaring som formand fra tidligere stillinger, lægger han stor vægt på et positivt arbejdsmiljø og er altid tilgængelig for alle i teamet og klar til at løse eventuelle udfordringer gennem dialog. Frederiks tilgang til sit arbejde og hans rolle som tillidsmand afspejler hans engagement i både hans professionelle og personlige liv, hvor familien også spiller en central rolle.

Frederik Dedenroth Raben repræsenterer kerneværdierne hos Algeco: bæredygtighed, samarbejde og kvalitet. Hans dedikation til genanvendelse og hans evne til at inspirere og være en del af et team vidner om en dyb forståelse for både sit håndværk og betydningen af at skabe positive ændringer i verden.

Vil du vide mere? Så kontakt os her