Modulerne på Notre-Dame

Det, der tog 200 år at bygge, brændte ned på få timer. I foråret 2019 stod Notre-Dame i flammer. Fem år senere er det planen, at katedralen skal genindvies – efter en kæmpe restaurering. 

MANGE FRYGTEDE, at Notre-Dame var ødelagt for altid, da branden brød ud den 15. april 2019. Den ikoniske bygning, som besøges af omkring 13 millioner turister årligt, stod i flammer, og det tog 15 timer at slukke den. Endnu en halv time, og katedralen ville blot have været et minde. 

EFTER SLUKNINGSARBEJDET gik der ikke længe, før præsident Emmanuel Macron meddelte, at katedralen skal genopbygges. Og det sker blandt andet med hjælp fra Algeco. 

– Det er en stor stolthed for Algeco at være involveret i dette projekt. Vi er opmærksomme på vigtigheden af missionen, som har til formål at byde velkommen til alle dem, der dagligt arbejder på at genopbygge den storslåede katedral, siger Alexis Salmon Legagneur, administrerende direktør for Algeco France.

ALGECOS LEVERANCE har omfattet 228 moderne udstyrede moduler. Det er alt fra sanitære områder og omklædningsrum til spisestuer, mødelokaler og kontorer, hvor bygningsarbejderne kan hygge sig. Udover at transportere, konfigurere og installere modulerne fik Algeco også til opgave at udføre alt arbejde til blandt andet VVS, el og ventilation. 

ETABLERINGEN AF modulerne skete på rekordtid. 

Der gik kun 15 dage, før de var på plads. 

– Vi var nødt til at levere hurtigt, da Notre-Dame skal genoprettes til sin oprindelige stand allerede i foråret 2024, siger Philippe Lejeune, kommerciel direktør. 

– Kunden har fået en nøglefærdig levering, fuldt tilpasset til at give bygningsarbejderne de bedst mulige betingelser for at genopbygge den storslåede katedral, i hjertet af Paris. 

Vil du vide mere? Så kontakt os her