LOOPINGS MODULDÆKSEL

Innovationen, der sparer tid, penge og mængder af spild

I løbet af 2022 sparede Algeco Sverige tusindvis af kilo plastik, træ og søm. Alt sammen takket være Modulcover, et genanvendeligt betræk fra Looping. – Inden længe vil vi tilbyde det på hele det nordiske marked, siger Karl Erik Valentin Hansen, kommerciel direktør Algeco Nordics.

DET VAR SIDSTE ÅR, at Algeco begyndte at teste de genanvendelige betræk fra Looping for at beskytte sine Maxi- og Nordic High Class-moduler. Et vellykket projekt, som nu betyder, at parterne bliver enige om et udvidet samarbejde, hvor Algeco skal bruge Loopings servicemodel.
– Produktets egenskaber gør, at montering og demontering af alternative engangsprodukter kan reduceres med op til 75 procent. Det giver os mulighed for at fremskynde færdiggørelsen af projekterne, siger Karl Erik.

I ALT ER cirka 300 af Algecos moduler i Sverige blevet udstyret med Modulcover under transport og opbevaring. Det har betydet enorme besparelser på miljøet og engangsartikler som plastik, træ og søm.
– Vores kunder får emballagefri levering af moduler og kan være sikre på, at de er godt beskyttet, når vi opbevarer dem.

ALLE BETRÆK ER mærket med RFIDteknologi. Looping fører løbende skadesstatistik for at kunne forbedre produktet yderligere og forsyne Algeco med den seneste produktversion.
– Det vil igen sikre endnu bedre rutiner for vedligeholdelse og reparationer, da vi nemt kan fjerne beskyttelsen for at udføre arbejdet, inden vi sætter den på igen.

Hvad er næste skridt i samarbejdet?
– Sidste vinter bestilte vi Modulcover til Algeco Norge til heldagsrig- og boligrig-projekter. Inden længe vil vi tilbyde det på hele det nordiske marked, siger Karl Erik.

Dette er Modulcover fra Looping
Beskyttelsen er lavet af 100 procent fornyelige råvarer i HDPE, som er vandtæt, UV-bestandig, har lang levetid og høj slidstyrke.

I 2022 sparede Algeco Sverige:
• 4.128 kilo plastik.
• 8.862 kilo træ.
• 300 kilo søm.
• Masser af tid og penge.

Vil du vide mere? Så kontakt os her