Lars har altid fokus på kunden

Moduler handler om fleksibilitet og det opnår man kun ved at tænke kreativt. Kommunikation mellem kunden og os er derfor nøglen til at få lagt den rigtige strategi og kernen til et godt samarbejde.
– Bare fordi vores moduler er firkantede - betyder det ikke, at vi ikke kan tænke ud af boksen! Siger Lars Blomstrøm

VI VIL MEGET gerne præsentere vores salgschef i Danmark, Lars Blomstrøm. Lars har 20 års erfaring fra branchen og det gør, at Lars kender alle vores moduler og pavilloner fra gulv til loft. Ud over det tekniske er Lars også manden, der kan se muligheder med opstillinger af modulerne så kunden for den optimale udnyttelse af kvadratmeterne. Som Lars siger - fordi vores moduler er firkantede - betyder det ikke, at vi ikke kan tænke ud af boksen! Lars er i tæt dialog med Algeco Nordics mht. salgsstrategi for norden, som betyder at vi kan betjene kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland med moduler, camps og m.m.

AT VÆRE GLOBAL som Algeco i 25 lande, med udlejning af standard moduler, mulighed for at vi kan bygge skræddersyede moduler til kunder - til leje eller salg, gør at vi er blandt de største og mest fleksible på markedet. Lars vil kunne vejlede både med indretningen og med at udfærdige tegninger. Vi kan naturligvis også forestå byggeansøgning, med statik samt brandrådgivning.

Hvis I har overvejelser, spørgsmål til genhusning i pavilloner eller til modulbyggeri kan I ringe til Lars Blomstrøm på tlf. +45 40892566 eller på mail:

Kontakt Lars Blomstrøm