ISO-certificeringen åbner nye muligheder for Algeco

I december nåede Algeco endnu en stor milepæl. Der stod det klart, at virksomheden har ISO-certificeret hele driften i Norden, inklusive den estiske modulfabrik, ifølge 9001, 14001 og 45001.
- Mange kunder har det som et krav til deres leverandører. Nu er det dokumenteret, at vi har de procedurer og standarder, der kræves, siger Alex Zografos, HSEQ Manager, Algeco Nordics.

Algeco er en førende leverandør af modulære tjenester og produkter. Virksomheden tilbyder fleksible, omkostningseffektive og tidssvarende løsninger til moduler, pavilloner og skure. Nu har de taget et stort skridt på det nordiske marked ved at ISO-certificere driften.
De nuværende certificeringer, der gælder for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, kræver løbende kontrol og rapportering. Alex Zografos ledede projektet.
Nu har han gode forhåbninger om, at investeringen vil føre til mere forretning for Algeco.
- Det åbner flere muligheder. Mange kunder, både private og offentlige virksomheder, har dette som et krav til deres leverandører. Nu er det dokumenteret, at vi har de procedurer og standarder, der kræves, siger han.

Hensigten var at vente med Algecos modulfabrik i Estland. Men da hele den nordiske drift (Norge, Sverige, Danmark og Finland) blev ISO-certificeret i 2022, valgte virksomheden at gøre det samme på den estiske fabrik.
- Takket være hårdt teamwork på tværs af landegrænser fik vi arbejdet gjort. Man kan sige, at vi lavede ni måneders arbejde på en tredjedel af tiden i Estland, siger Alex.

Alex Zografos er tydeligvis glad for at have certifikaterne på plads. Men han fortæller også, at det er nu, arbejdet for alvor går i gang.
- Vi skal bevise, at vi gør og holder, hvad vi lover. Det er nemt at "talk the talk", men vi skal også "walk the walk". Vi skal overholde certificeringerne på alle niveauer.