Indeklimaet i fokus hos Airmaster

Hvor vigtigt er indeklimaet for arbejds- og læringsmiljøet? Det ved Anders Eskildsen hos Airmaster, en af de virksomheder, der leverer smarte løsninger til Algecos moduler. 
God ventilation bør prioriteres og investeres mere i, siger han

For at kunne levere de bedst mulige produkter, samarbejder Algeco med mange dygtige leverandører. Når det kommer til decentrale ventilationsløsninger, som er en af mulighederne for Algecos kunder, er der et samarbejde med det danske firma Airmaster. 

– Modulbranchen er et af vores vigtigste segmenter, som vi leverer til. Det er også den, vi ser det største udviklingspotentiale i på længere sigt, siger Anders Eskildsen, eksportchef hos Airmaster. 

VED AT INSTALLERE Airmasters ventilationsaggregat får skoler, børnehaver og kontorer frisk luft på en bæredygtig måde. Installationen foregår på stedet i Algecos modulfabrik i Estland. 

– Det betyder, at idriftsættelse på byggepladsen er en ren plug & play-løsning. Det sparer både tid og penge. Derudover sikrer Algeco, at systemerne installeres på samme korrekte måde hver gang. 

I SKOLER OG børnehaver kan klasserne være helt op til 30 børn, hvilket kræver, at en stor mængde luft løbende udskiftes med ny luft. Noget der i mange tilfælde er forbundet med træk eller støjgener. Dette undgås med Airmasters enhed. 

– Dårlig luftkvalitet fører til dårligere præstations- og koncentrationsevner hos elever og ansatte. Omfattende undersøgelser fra Norge og Danmark viser, at evnen til at lære påvirkes og over tid kan forskellen være så stor som et helt år. Derfor bør god ventilation prioriteres og investeres mere i, på skoler og arbejdspladser, siger Anders. 

LIGESOM ALGECO HAR Airmaster også et stærkt fokus på bæredygtighed. 

– Vi betragter Algecos mål som en del af vores egne. Vi tror på, at bæredygtighed skabes gennem proaktiv dialog og tilpasning mellem forskellige brancher. Vi vil snart lancere en strategi for "take back & remanufacturing" for at understøtte en cirkulær tankegang.  

Airmasters decentrale ventilationsløsninger: 

■ Velegnet til både permanente og midlertidige lokaler. 

■ Skabt for at give et optimalt indeklima til skoler, børnehaver og kontorer. 

■ Installeret på stedet i Algecos modulfabrik. 

■ Høj energieffektivitet med minimalt behov for kanaler og isoleringsmateriale. 

■ Intelligente sensorer sikrer, at forbruget aldrig overstiger det faktiske behov. 

Vil du vide mere? Så kontakt os her