Hvad er modulbyggeri og hvordan fungerer det?

Brug af bygningsmoduler til opsætning af en ny bygning er en tidseffektiv og pengebesparende metode. Kravene til modulbygninger er meget strenge, så du er garanteret en bygning med god kvalitet.

Ved opstilling af modulbygninger anvendes præfabrikerede bygningsmoduler (væg, gulvskille, tag osv.). Modulerne er forproduceret på fabrikken, og fundamentet sættes op på stedet inden installation (som finder sted på stedet).

Faktorer som klima, bygningstype og økonomi spiller store roller, når det kommer til at oprette en modulær bygning, men med de rigtige entreprenører i teamet er dette problemer, der kan løses uden yderligere komplikationer.

Flere positive fordele med modulbyggeri

Der er helt klart mange positive fordele ved at oprette en modulær bygning. Kort byggetid, økonomisk gunstig, effektiv opsætning og god kvalitet er blot nogle af dem. Hvis du skal oprette en bygning, for eksempel en børnehave eller et plejehjem, som helst skulle have været afsluttet i går, kan en modulbygning være løsningen.

Selvom modulære bygninger kan være noget låst med hensyn til plads og grundplan samt have nogle begrænsninger med hensyn til æstetisk udtryk, har vi udviklet flere forskellige pakkeløsninger, der passer til ethvert behov. Vi har modulopbyggede løsninger til alt fra skoler og børnehaver, hjem, kontor- og byggeri samt sundheds- og plejehjem og plejehjem.

Forskellige modulære bygninger til forskellige behov

Det er ikke tilfældet, at der er en skabelon, når det kommer til modulære bygninger. På samme måde som traditionelle bygninger findes modulære bygninger i alle størrelser og former. Det handler om at finde den rigtige til dine behov.

Når det kommer til plejehjem, er vi i Algeco meget fokuseret på, at de modulære bygninger, der leveres, har gode løsninger, der er økonomisk gunstige, samtidig med at de lever op til alle bygningstekniske krav. På den måde kan ressourcerne snarere gå til beboerne, der rent faktisk skal bo der. Trivsel og brugervenlighed er to nøgleord, vi lægger stor vægt på.

Børnehaver har brug for et godt indeklima og fleksibilitet. Ventilation er vigtig, og noget vi sørger for at tage i betragtning. Vi bruger kvalificerede arkitekter på alle vores modulære bygninger, så brugervenlighed og smarte løsninger forbliver i fokus

Vi leverer også boliger til dårligt stillede. Disse er designet til dem, der har brug for et hjem, der er robust, moderne og let at vedligeholde. Værelserne er praktiske, og løsningerne er åbne, så det er let at flytte rundt.

Kan modulopbygning være noget for dig? Vores modulære bygninger kan enten købes til privat ejerskab eller lejes i kortere eller længere perioder. Kontakt os for en uforpligtende chat, så du kan få svar på dine spørgsmål.