"Halvvejsgilde" i København

Projektleder Anja Grove bød bygherre og underleverandører til "Halvvejsgilde" på Algeco's store pavillonprojekt i Københavns Sydhavn.

Et gilde kræver selvfølgelig lidt godt til ganen og denne gang var menuen varme pølser og burgere samt sodavand ad libitum - et sikkert hit. Algeco er ved at opstille mere end 4.500 m2 i pavillonmoduler til beboelse af ukrainske flygtninge. Projekttidsplanen holder trods en meget travl sommerferieperiode og det skulle selvfølgelig fejres, og hvad var mere naturligt end at invitere til "Halvvejsgilde".

“Vi er nået hertil, fordi alle involverede vil dette og tager et ansvar for deres del af projektet, så vi snart kan byde nye beboere velkommen. Det er godt gået af alle! Mens andre har holdt sommerferie, har vores folk arbejdet hårdt for Algeco og projektet” Udtaler en glad og tilfreds Anja Grove som er projektansvarlig på sagen.

Underleverandørerne var glade for anerkendelsen som uden tvivl også er med til at skabe en god team-spirit og ekstra arbejdsglæde på byggepladsen.

“Så fint med et frokostarrangement til os alle. Det betyder, at alle får et ekstra klap på skulderen. Det højner vores moral og arbejdsglæde. Vi er alle klar over, at dette projekt er vigtigt, og at det er til mennesker, som er i nød.” udtaler Casper D. Jørgensen, Ejer og ansvarlig for Træ-D.