Genhusning af Børnehuset Stationsparken

I et af Algecos seneste projekter, har vi hjulpet Gladsaxe Kommune og Børnehuset Stationsparken med at løse en udfordring med skimmelsvamp. Som en integreret institution i kommunen, har Børnehuset Stationsparken plads til 24 vuggestuebørn og 41 børnehavebørn, men grundet skimmelsvamp var der behov for genhusning.

ALGECO HAR I tæt samarbejde med kommunen og Børnehuset Stationsparkens leder, Helle Jonna Olsen, opsat 440 m2 pavillonbyggerii vores KUBUS system. Projektleder Jannick Rasmussen var ansvarlig for opgaven og har med stor professionalisme håndteret de ændringer, der opstod undervejs i forløbet. Nu er opstillingen afleveret, og den midlertidige Stationspark institution er taget i brug. Algeco er glade for at kunne bidrage til, at børnehuset igen kan fungere som en institution til børnene og nu uden skimmelsvamp.

DET ER IKKE kun Algeco, der er tilfredse med resultatet. Helle Jonna Olsen fortæller, at de er meget tilfredse med at være og arbejde i Algeco ´s pavillon bygninger i pavilloner fra Algeco. Der er godt indeklima, gode lysindfald og rumfordelingen er helt i top. Bonus er de ekstra toiletter, som har gjort det muligt for institutionen at fungere endnu bedre end før. Jannick Rasmussen har løst opgaven professionelt og forstået alle vores behov.

ALGECOS FILOSOFI ER, at vi først afslutter en opgave, når kunden er tilfreds. I dette projekt er vi kommet flot mål, ikke bare i forhold til Helle Jonna Olsen og hendes personale, men også i forhold til de 65 andre vigtige brugere, nemlig børnene. Vi er stolte over at kunne bidrage til, at børnehuset igen kan fungere som det skal.

Vil du vide mere? Så kontakt os her