Børnehuset Kirkebjerg - en profilinstitution

Brøndby Kommune er i vækst. Med den nye bydel, Kirkebjerg, og tilflytning af nye borgere er der også behov for flere daginstitutionspladser. Brøndby Kommune er ved at bygge Børnehuset Kirkebjerg. 
Byggeriet er forsinket, og Algeco blev valgt som tilbudsgiver til at opføre en midlertidig daginstitution. 

Det særlige ved opgaven 

Børnehuset Kirkebjerg er den første af Brøndbys profilinstitutioner. Børnehuset har idræt, bevægelse og kulturelle udtryksformer som bærende elementer i børnenes hverdag. Det stiller krav til de fysiske rammer for institutionen. Det oprindelige løsningsforslag blev ændret, så indretningen og pavillonernes form imødekommer dette. 

– Det er min opfattelse, at indretningen, som nu er udført, er optimal i forhold til brugernes ønsker, siger Per Hagemann, rådgivende ingeniør på opgaven. 

Det midlertidige børnehus 

Opstillingen består af 31 pavilloner af typen Kubus. Børnehuset er designet med plads til både børn og medarbejdere, plads til leg, fordybelse og fysisk udfoldelse, med gode lysindfald og akustik. Den 16. august slog Børnehuset dørene op og modtog de første børn – en uge tidligere end aftalt. 

Samarbejdet blev meget værdsat 

Per Hagemann er meget tilfreds med samarbejdet med Algeco og giver gerne anbefalingen videre. 

– Alt samarbejde er foregået i en behagelig og meget professionel tone, hvor lysten til samarbejde tydeligt lyste igennem. Den samme gode tone var at spore hos alle håndværkerne som var på pladsen i forbindelse med opstillingen, siger han. 

Vil du vide mere? Så kontakt os her