Algeco udgiver sin globale bæredygtighedsrapport.

Nu udgiver Algeco sin globale bæredygtighedsrapport. Den viser i detaljer, hvordan koncernen satser på bæredygtighed i både strategi og beslutningstagning.
- Jeg er overbevist om, at vi ved at handle og udvikle vores bæredygtighedsstrategi bidrager til gavn for vores interessenter, siger Mark Higson, CEO for Modulaire Group, som Algeco er en del af.

Algeco og dets moderselskab, Modulaire Group, er en førende leverandør af modulære tjenester og produkter. Virksomheden tilbyder fleksible, omkostningseffektive, højkvalitets og up-to-date løsninger, der hjælper kunder på en række forskellige slutmarkeder.
Men virksomheden investerer også massivt i miljø og bæredygtighed. I den seneste bæredygtighedsrapport diskuteres hele koncernens ESG-strategi (miljø, social og ledelse) samt nøgletal til at måle fremskridt.

- Bæredygtighed er indlejret i vores formål og grundlæggende for alt, hvad vi gør hos Algeco, siger Inder Poonaji, direktør for ESG og bæredygtighed, Modulaire Group, og fortsætter:

- Rapporten hjælper vores investorer, partnere, medarbejdere og kunder med at forstå, hvordan vi får vores forretning til at udvikle sig på en rummelig og miljøbevidst måde.

Rapporten indeholder en detaljeret handlingsplan frem til år 2028, herunder energi-, vand- og affaldsreduktion. Det fremgår også, at koncernen skal opnå et netto nul aftryk inden år 2050.
- Vi ser bæredygtighed både som et ansvar og en mulighed for vores forretning. Jeg er overbevist om, at vi ved at handle og udvikle vores bæredygtighedsstrategi bidrager til gavn for vores interessenter, siger Mark Higson.

Algeco og Modulaire Group har mere end 4.400 ansatte i 24 lande. Virksomhedens sociale ansvar er i rapporten fokuseret på at forbedre ansættelsespraksis for at sikre et sikkert og inkluderende miljø for alle medarbejdere. Og når det kommer til forpligtelser til yderligere at styrke virksomhedens tilgang til ledelse, omfatter disse et stærkt compliance-fokus omkring etik, anti-korruption og lighed i hele forsyningskæden.

At bæredygtighedsrapporten præsenteres globalt i et offentligt dokument indikerer den gennemsigtighed, som koncernen har i sin strategi. Du kan deltage i Modular Solutions for a Fast Moving World ved at klikke her.

For mere information kontakt
Kristian Grimsbo
Marketing & ESG Director, Algeco Nordics
+46702390472
kristian.grimsbo@algeco.com