Algeco lancerer seneste ESG-rapport - med en reduktion i emissioner på 30,7 procent

LONDON (21. marts 2024) – Algeco, som er en del af Modulaire Group, en førende virksomhed inden for modulære tjenester og infrastruktur i Europa og Asien-Stillehavsområdet, har offentliggjort sin seneste globale bæredygtighedsrapport. Den viser, at virksomheden er på rette vej til at nå sine mål for 2025, med en betydelig reduktion på 30,7 procent i Scope 1- og 2-udledninger siden 2020.

I ESG-rapporten for 2023, "Modular Solutions for a Circular Economy", beskriver virksomheden, hvordan de tager skridt mod klimaforandringer. Rapporten beskriver Modulaire Groups ESG-formål, strategi, forpligtelser og fremskridt mod deres mål.

– Vores bæredygtige cirkulære forretningsmodel - Loops within Loops - fortsætter med at levere fantastiske resultater for både vores virksomhed og vores kunder. Vi bruger innovative designløsninger til at producere modulære enheder, der kan være i drift i lang tid og genanvendes. Produkter, der bruger mindre materiale og producerer mindre affald. I dag producerer vores virksomhed over 30 procent mindre kuldioxidudledning, bruger 55 procent mindre vand og sender 75 procent mindre affald til deponi sammenlignet med 2020. Vi er stolte af vores præstation og vores produkter, siger Inder Poonjai, Director of ESG and Sustainability.

Mark Higson, CEO:
– Jeg er mere overbevist end nogensinde om, at Modulaire Group yder et værdifuldt bidrag til arbejdet med at opbygge en cirkulær økonomi. Vi leverer tilpasningsdygtige og genanvendelige modulære løsninger, der hjælper vores kunder med hurtigt at tilpasse sig skiftende befolkningsbehov og klimaforhold. Vores servicecentre med lave emissioner sætter en ny ESG-standard over hele gruppen og viser tydeligt vores strategiske fokus på elektrificering, vedvarende energi og beskyttelse af biologisk mangfoldighed.

Nogle nøgletal i ESG-rapporten:

• 30,7 % reduktion af Scope 1 og 2 markedsbaserede emissioner (sammenlignet med 2020) 
• 67 % vedvarende energi 
• 55 % mindre vandforbrug (sammenlignet med 2020) 
• 75 % mindre affald til deponi (sammenlignet med 2020) 
• 33 % lavere LTAFR (sammenlignet med 2022) 
• 5.145 betalte frivillige timer 
• 4 EcoVadis-medaljer

Her kan du downloade Modulaire Groups ESG-rapport for 2023: Modular Solutions for a Circular Economy.

Om Modulaire Group 

Modulaire Group er en førende inden for modulære tjenester og infrastruktur i Europa. Vi skaber intelligente rum for mennesker at arbejde, lære og leve i. Vi hjælper kunder med at finde den rigtige rumløsning, uanset deres behov. Modulaire har aktiviteter i 23 lande, med over 330.000 modulære rum- og fleksible opbevaringsenheder samt 4.400 boligenheder. I store dele af Europa og Storbritannien opererer virksomheden som brandet Algeco. 

Andre mærker inkluderer Advanté i Storbritannien, Altempo i Frankrig, Algeco Chengdong i Kina, Ausco og NET Modular i Australien samt Portacom i New Zealand.

Modulaire Groups hjemmeside kan du lære mere om vores ESG-arbejde.

For yderligere information, kontakt:

Kristian Grimsbo, Marketing & ESG Director Nordics
kristian.grimsbo@algeco.com
+46 702 390 472

Media enquiries: 

Teneo
modulairegroup@teneo.com

+44 207 353 4200