Algeco Australien gjorde Adelaide United til vinder

I sæsonen 2015-2016 stod Adelaide United FC som vinder af såvel grundserien som slutspillet i den australske A-liga.
Måske var det takket være det topmoderne træningsanlæg, der blev bygget til sæsonen?

DET TOG 19 uger. Derefter var det tid til overdragelse af det nye modulopbyggede træningsanlæg i Adelaide. Den oprindelige plan var, at Ausco, Algecos australske søsterselskab, skulle levere en midlertidig løsning, som skulle stå klar til forsæsonen, der startede i september 2015. Men tidligt i processen så virksomheden muligheden for at designe og bygge en permanent bygning. Et forslag, som fodboldklubben valgte at satse på.

RESULTATET BLEV et specialbygget, innovativt og funktionelt træningskompleks med præcis det, som en topklub i den hjemlige liga har brug for. Omklædningsrum, mødelokale, isbad, sygepleje, opbevaringsrum, vaskerum og et fuldt udstyret motionscenter. – Ud fra de drøftelser, vi havde, blev alle vores forventninger overgået, sagde Michel Petrillo, den daværende administrerende direktør i klubben.

I ALT 640 kvadratmeter fordelt på elleve moduler i et moderne formsprog. Takket være omkostningsbesparelserne i projektet opstod der muligheder for at opgradere de arkitektoniske funktioner. At anlægget blev bygget i moduler gør det også muligt at flytte bygningen på et senere tidspunkt, hvis behovet skulle opstå. – Størstedelen af konstruktionen blev bygget i fabriksmiljø. Det har blandt andet betydet minimale forstyrrelser for omgivelserne under arbejdet, siger Simon Manser, Regional Manager hos Ausco Modular.

Vil du vide mere? Så kontakt os her