5 Grunde

Derfor er modulbygninger perfekte som skoler og børnehaver

1. DE RETTE BETINGELSER FØRER TIL BEDRE LÆRING 

God luftkvalitet og masser af naturligt lys er afgørende for et godt miljø, som børn og unge trives i. Et godt indeklima er vigtigt for, at elever og ansatte kan koncentrere sig. Derfor bør du sikre dig, at luft- og lyskvaliteten er god, samt at både bygninger og ventilationsanlæg opfylder de gældende krav. Vores lokaler? De har den højeste kvalitet i alle henseender. 

2. FORSKELLIGE MENNESKER, VÆRELSER OG BEHOV 

Mulighederne med modulbygninger er uendelige, fordi de giver stor fleksibilitet, og du kan vælge det layout, der er brug for. Du kan sammensætte de forskellige moduler præcis, som du vil. Derudover kan du på et senere tidspunkt både ændre og tilføje moduler, hvis du fx har brug for mere plads, eller hvis lokalerne skal bruges til andet formål. 

3. HURTIG OPSÆTNING 

Algeco har moduler til både leje og køb. Men uanset hvilken model du vælger, er en af de største fordele, at de kan opsættes på kort tid. Mens vi fremstiller lokalerne, kan opsætningsstedet klargøres, hvilket sparer både tid og ressourcer. 

4. SMARTE LØSNINGER 

Når vi bygger vores lokaler, samarbejder vi med anerkendte arkitekter. Dette for at imødekomme børnenes behov på bedste vis. Tilpasning er vigtigt, ikke mindst for at få så meget som muligt ud af den ledige plads. 

5. KOMPETENCE OG ERFARING 

Hos Algeco har vi stor erfaring med skole- og børnehavebygninger. Vi ved, hvad der er brug for og udvikler hele tiden vores kompetencer. Vores bygninger udvikles også løbende, især for at overholde tekniske forskrifter og fremtidens behov. 

Vil du vide mere? Så kontakt os her