3 største fordele

At købe eller leje moduler har kun få begrænsninger og mange fordele. En af hovedårsagerne er, at du kan skræddersy modulerne til dit projekt eller det
sted, du arbejder. Men der er mange flere. Her har vi samlet en liste med tre af modulopbygningens smarte fordele.

1. DU SPARER TID OG PENGE
Modulbyggeriets korte leveringstid betyder, at du får et hurtigere afkast af din investering. Det reducerer også behovet for arbejdskraft, finansiering og inspektionsomkostninger. For at spare endnu mere tid og flere penge indgår næsten alle design- og ingeniøropgaver i produktionsprocessen. Ved traditionelle byggepladser kan væggene ikke bygges, før gulvet er på plads, mens lofter og lister ikke kan komme på plads, før væggene er blevet opført. Ved at bygge med moduler samles alt indendørs på samme fabrik. Her er konstruktion og montering uafhængig af vejret, hvilket desuden reducerer risikoen for beskadigede byggematerialer.

2. BEDRE KVALITET, SUNDHED OG MILJØ
Da produktionen foregår indendørs på samme sted og med fast personale, øges effektiviteten, samtidig med at man får et overblik over den præcise mængde materiale, der er behov for. Miljøet på fabrikken muliggør en mere præcis konstruktion, og eventuelle spildmaterialer kan genanvendes internt. Modulbyggeri gør det muligt at reducere affaldsmængden med op til 90 %. Samtidig reduceres både affald og forstyrrelser på byggepladsen.

3. ØGET FLEKSIBILITET
Med modulbyggeri øges fleksibiliteten, og du kan både fjerne og tilføje yderligere moduler når som helst. Forudsætninger kan ændres, og så er det bare at afmontere, flytte eller renovere modulerne til næste kundes behov. Moduler kan også designes, så de passer til eksisterende bygningers eksterne æstetik.

Vil du vide mere? Så kontakt os her