Spaniens Grand Prix

F1-køreren Lewis Hamilton var ustoppelig i sin Mercedes i det spanske GP i 2020. Hollænderen Max Verstappen,
der blev nummer to, var godt 24 sekunder efter. Kunne opladning i et smart designet og praktisk modul fra Algeco
være en del af englænderens succes?

VI LADER DET være usagt, men faktum er, at Algecos modulbygninger i år spillede hovedrollen i leveringen af smarte pladsløsninger til alle, der arbejdede i de forskellige F1-stalde under løbsdagene.

KONSTRUKTIONEN ER IDEEL, når det kommer til effektive og hurtige løsninger til overnatning og arbejdspladser ved forskellige arrangementer. Fx messer, kongresser eller sportsbegivenheder – som det spanske grandprix – som er en af Algecos specialiteter.

DE ER HURTIGE og nemme at samle, og hvert modul er skræddersyet og kan udstyres efter kundens ønsker. Selv i dette tilfælde opfylder modulerne F1's krav til æstetik, design og komfort samt gældende sikkerhedskrav og er udført i lavforurenende byggematerialer.

LØBET PÅ Circuit de Barcelona-Catalunya var sæsonens sjette løb og blev afholdt trods den igangværende corona-pandemi, men uden tilskuere. Hamilton, der kvalificerede sig på pole position, fastholdt førstepladsen gennem hele løbet og var i stand til at krydse målstregen sikkert efter 66 perfekt kørte omgange og hurtige dækskift.

HAMILTON TOPPEDE VM-stillingen forud for Finlands Valtteri Bottas og takket være sejren øgede han distancen til de næste pladser. Elleve løb senere kunne han fejre sin syvende World Cup-titel – hans fjerde i træk – foran Bottas, der holdt andenpladsen resten af sæsonen.

SÆSONEN 2023 STARTEDE i Bahrain den første weekend i marts og slutter i Abu Dhabi den sidste weekend i november. De sidste to år er verdensmesteren Max Verstappen.

Vil du vide mere? Så kontakt os her