Ny site manager hos Algeco

Velkommen til Morten Baagø

Et stort velkommen til vores nye site manager Morten Baagø, 34 år. Morten får sin daglige gang i Jylland, hvor han skal tage sig af en række vigtige opgaver for Algeco, herunder bl.a. servicebesøg hos eksisterende kunder samt reparationer. Morten er uddannet tømrer og kan foretage en del af arbejdet selv, og ved større opgaver står han for at hyre underentreprenører til at hjælpe eller håndtere hele opgaven.

Morten får en daglig dialog med kunderne omkring pavilloner og eventuel skadesopgørelse ved opsigelser m.m. Opgaverne foregår primært i Jylland, og et par gange om måneden vil han være på hovedkontoret på Sjælland.

Morten har været selvstændig tømrer i en række år, hvor han specialiserede sig i blandt andet modulverdenen – ovenikøbet med nogle af de modultyper, Algeco har benyttet.

Morten elsker at lære nyt og effektivisere processer. Privat har han totalrenoveret familiens landejendom, hvor han bor med sin kone og deres to børn. Vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for Algeco og for vores kunder.